360D maakt virtuele rondleiding van uniek trainingscentrum Advipro.

Advipro is een bedrijf dat projectondersteuning doet voor de farmaceutische industrie, startte in 2003 en had eerder al uitvalbasissen in Herentals en Zandhoven. In juli 2015 verhuisde Advipro naar een pand op de Wechelsebaan in Lille en er ging zopas ook een nieuwe afdeling in Willebroek open.

Het bedrijf groeit jaarlijks met 25% en draagt vernieuwing hoog in het vaandel. Om hun succes te kunnen blijven aanhouden hebben ze recent een ultramodern trainingscentrum in gebruik genomen. Niet zomaar een ultramodern trainingscentrum maar eentje dat uniek is in Europa.


Cleanroom


Het nieuwe trainingscentrum bevat een cleanroom die normaal enkel weggelegd is voor farmaceutische of hoogtechnologische bedrijven. Dat Advipro toren hogen ambities heeft mag dus wel duidelijk zijn.


Virtuele rondleiding


Advipro is een fier bedrijf dat mee is met de huidige trends en altijd haantje de voorste wil zijn. Dat is één van de redenen waarom ze gekozen hebben voor een virtuele rondleiding van 360D.


Er is jarenlang hard gewerkt om dit unieke trainingscentrum te kunnen realiseren en daar pakken ze dan ook maar wat graag mee uit. Iedereen mag het zien! En ook jij hebt net eens rondgekeken of je gaat dat dadelijk doen. Hadden ze geen virtuele tour laten maken dan had jij waarschijnlijk nooit van Advipro gehoord. Laat staan in het bedrijf geweest. Dat is de sterkte van een virtuele rondleiding. Je bent plots voor iedereen bereikbaar, mensen gaan erover praten, er gebruik van maken en je wint zo een hoop extra vertrouwen.


Goed voorbeeld


In een eerder blogbericht over hoe je jouw virtuele tour het best toont beschreven we het al en ook Advipro maakt op een fantastische manier gebruik van hun virtuele tour. Ze geven de bezoekers van hun website op alle mogelijke manieren de kans om een kijkje te nemen in hun hypermodern trainingscentrum.Uitgelichte berichten
Recente berichten