21 VR supertips voor uw bedrijf.


360D virtuele tour

Geen ontelbare saaie foto’s meer.

Je mag zoveel foto’s op uw website plaatsen als u wil, maar gaan ze die allemaal wel open klikken en bekijken? Net zoals een video, je moet de video volgen hoe ze gemaakt is, en je hebt hierbij geen keuze en geen mogelijkheid om rond te kijken. Enkel een rechthoekig kadertje in de richting van de baan.

Unieke manier om de sfeer te laten proeven.

De aandacht in zo’n virtuele rondleiding gaat al snel naar wat ze allemaal zien tijdens de tour. Hierbij is de sfeer van uw zaak een extra troef om de bezoeker te overtuigen om bij u te kopen.

Creëer vertrouwen en interesse bij je bezoekers.

De bezoekers van een virtuele tour geeft uiteindelijk een boost van vertrouwen mee. Ze zijn hiermee al eens een keer in uw zaak geweest, wel niet letterlijk natuurlijk. Maar wel in hun gedachten. Met verschillende dingen te ontdekken gaat uw bezoeker alleen maar meer interesse opwekken.

Beperkt en onnodig tijdsverlies

Door bv. de showroom op je website te zetten, ga je meer potentiële bezoekers ontvangen. Mensen die je showroom maar niets vinden zullen dan ook niet meer langskomen. Scheidt het kaf van het koren en ga voor de echt geïnteresseerden. Hoe meer mensen uw (virtuele) showroom bezoeken, hoe meer kansen u krijgt om te verkopen. Deze showroom is 24u per dag open!

Hogere ranking in Google

Doordat de bezoekers deze virtuele tour gaan bezoeken, blijven ze veel langer op uw website. De mensen zijn van nature nieuwsgierig en willen toch deze interactieve tour eens uitkijken. Hoe langer mensen op uw website vertoeven, hoe hoger Google u beloont in de ranking. En dat kost u niets!

Op maat van het bedrijf.

Mogelijkheid uitbreiding met video’s, gewone foto’s, pdf, links naar webpagina of verkoopspagina, teksten, geluiden, gesproken teksten, voiceover, muziek, audio effecten, luchtbeelden, luchtvideo’s, grondplannen, ... En nog steeds alles in één oogopslag, je gaat niet uit de vr-tour. (Tenzij je verwijst naar een andere webpagina)

Kortom enorm veel mogelijkheden om uw VR-tour uniek te maken op maat van de klant!

Minder mobiele mensen.

Minder mobiele mensen kunnen dankzij deze toepassing ook leuke dingen gaan beleven, maar dan van thuis uit. Bv. wandelingen, tentoonstellingen, showrooms, meubels kiezen...

Unieke beleving.

Dankzij de 360° techniek geef je de bezoekers een unieke beleving mee. En met de virtuele bril sta je letterlijk in de zaak. “Precies of je er midden in staat” “Het lijkt net echt”. Dankzij de gyroscoopfunctie kijk je moeiteloos in alle richtingen rond, het beeld zal u volgen. Uw hersenen denken dan ook effectief hier aanwezig te zijn. Het zal een blijvende indruk achterlaten. Een gewone foto ben je morgen al vergeten!

Drempelverlagend

Het werkt zeker drempelverlagend, de bezoekers hebben het gevoel al eens aanwezig geweest te zijn in uw zaak. Met een echt bezoek achteraf zal de persoon veel ontspannender zijn. Hij herkent direct de omgeving en een relaxt persoon koopt nu éénmaal gemakkelijker!

Je eigen degelijke VR-brillen met uw logo opgedrukt

Denk aan uw branding! Die VR-brillen gaan heel de familie- en vriendenkring rond. En gezien wordt je daarmee, iedereen kijkt recht naar je logo! En geloof me, deze belanden zeker niet in een schuif of vuilbak. (Prijzen +/-20€/stuk )

Direct een betere indruk

Als uw website opengaat beslist de bezoeker op 3 seconden of hij blijft of weg klikt. Dit is bewezen theorie! Dan kun je maar beter iets laten zien wat de bezoeker mogelijk geïnteresseerd in is! En een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar wat gezegd van een 360° beeld?

Professionele uitstraling

Dit is toch heel belangrijk, ook als eerste indruk wil je professionaliteit uitstralen met uw website niet?

Het uithangbord van uw bedrijf

Een virtuele tour wordt uiteindelijk uw uithangbord van uw bedrijf! Hier kun je perfect laten zien waarvoor uw bedrijf staat!

Simpel delen op sociale media

Deel je vr-tour simpel op uw sociale media (FB, Linkedin, Google, Instagram,...) door slechts op 1 knopje te drukken. Krijgt vele positieve reactie’s en de mensen gaan uiteindelijk zien waarmee u bezig bent! En de bezoekers komen door deze tour te bekijken ook nog eens op uw website terecht, een zuivere win-win situatie dus.

Blijft veel langer hangen dan een gewone foto

Een gewone foto is na een paar uren zelfs minuten al vergeten. Een virtuele rondleiding zal zeker heel wat langer blijven hangen. Zeker wanneer men het met een VR-bril bekijkt, het beeld komt rechtstreeks op de hersenen binnen. Het laat een overweldigende indruk achter.

Tot 40% meer bezoekers

Volgens de wetenschap kan u tot 40% meer bezoekers krijgen omwille van de relevante content die aangeboden wordt.

Gemiddeld 5x langer op uw site

Doordat er veel meer te zien is, en met de interactie van zo’n tour blijven de bezoekers gemiddeld 5x langer op een website. Dat alleen maar beloond kan worden door Google.

Wordt simpel op uw eigen website geplaatst

Met slechts één linkje wordt deze tour simpel op uw website geplaatst. Het werkt net hetzelfde zoals een Youtube filmpje plaatsen.

Alles in één oogopslag, geen ingewikkelde wegen meer

Het grote voordeel is hier dat je niet uit het vaste scherm verdwijnt. Meestal wordt je op een website naar ander pagina’s geleidt dat je niet meer weet waar je bent. Hier niet dus, je kan ten alle tijden simpel het menu oproepen met één klik om te navigeren naar eender waar.

Wekt nieuwsgierigheid op

Een mens is nu éénmaal nieuwsgierig, en door de leuke interactie met de hotspots wil toch meer en meer zien en ontdekken. Dat is van nature uit zo, en zolang men maar niet verveeld is dit zeker een sterke troef.

Ontdekken van andere producten

Door middel van het handige menu, merkt men direct de andere produkten of locatie’s op.

Virtuele rondleiding Artenic interieur

#vr #360virtuelerondleidingen #virtualtours #3Dtour

Uitgelichte berichten
Recente berichten