Waarom een Virtuele tour belangrijk is voor uw zaak?


Hierbij ik wil ik u even aantonen waarom het een belangrijk is voor uw zaak, om mee op de trein te springen. Hier kan u tips, de werking, de voordelen en het waarom ontdekken van het nut van virtuele rondleidingen, virtual tours.

Jarenlang ben ik actief bezig geweest met het visualiseren van mooie projecten in 3D ontwerpen. Kortom we willen de potentiële klanten overtuigen met deze 3D visualisaties om uiteindelijk een deal te maken.

Nu is dit perfect voor de nog onbestaande projecten. Maar om bestaande projecten te verkopen, werkt men nog steeds met veel te veel foto’s. Omdat dit nu éénmaal de manier is om dingen te laten zien aan potentiële klanten. Hier komen dan ook nog de soms veel te lange video’s bij om toch maar iets weer te kunnen laten zien.

Als de klant hiermee te overtuigen is.. prima! Maar de klant gaat op deze manier zich snel vervelen, je klikt een foto open en weer dicht, je klikt een foto open en weer dicht... weer een video bekijken? Snel doorspoelen?! Mijn zoontje zou zeggen... SAAI hoor!

Er bestaat nu een veel betere manier om beleving mee te geven. Namelijk 360° foto’s. “één beeld zegt meer dan 1000 woorden” maar wat dan gezegd van een 360° beeld en deze in een mooie virtuele tour gegoten?

Even uitleggen wat ik hiermee bedoel: in een 360° foto kan men helemaal rondkijken zowel in de breedte als in de hoogte. “precies of je er zelf instaat” Hiermee geef je uiteindelijk de totale beleving mee van deze speciale foto!

Met meerdere van deze 360° foto’s kun je een virtuele rondleiding maken van je bedrijf, toonzaal, beursstand, project of kantoor. Door middel van hotspots (icoontjes) kan je de bezoeker werkelijk een (virtuele) rondleiding geven van wat u wenst te laten zien. En dit in volledig 360° x 360°. Hoe sterk zou dit zijn?!

Dit gaat alvast een vertrouwen kweken bij de bezoekers, en door deze tour te volgen ga je ook nog eens de goesting creëren! Kortom, virtuele rondleidingen maken kijkers in staat om een locatie te zien en te beleven zonder er daadwerkelijk naar toe te gaan. Dus in hun eigen tijd en wanneer zij rust de hebben om uw zaak in optimale omstandigheden te ontdekken! Dus de ideale 24/7 regel! (24u per dag en 7 dagen op 7).

Tegenwoordig kan je dus virtueel al een hotel bezoeken, op huizenjacht gaan, restaurant bezoeken en je tafeltje op voorhand uitkiezen, een baan kiezen, een sauna center uitkiezen... Gewoon vanuit je luie zetel dus met de zekerheid dat de locatie in orde is!

U heeft natuurlijk geen nieuwe website nodig, er wordt enkel één linkje geplaatst net zoals u een Youtube filmpje zou plaatsen. Dus er zijn geen aanpassingen aan uw website nodig!

Een 360° virtual tour helpt je om uw onderneming, restaurant of showroom 24u per dag in de kijker te zetten en meteen de juiste indruk te maken bij potentiële klanten. Ze maken een interactieve rondleiding door uw bedrijf of handelszaak, vanaf hun computer, tablet, smartphone of VR-bril en dit zonder de deur uit te moeten.

De bezoeker krijgt zelf de kans om in hun eigen tempo uw bedrijf te ontdekken en zich te laten overtuigen van uw mogelijkheden. Je bepaalt zelf wat je wil zien en welke richting je uitgaat. Je kan ook supersnel navigeren via het menu. Zo hoef je telkens niet heel de rondleiding te doorlopen. En de bezoeker ontdekt hiermee al snel je andere bezigheden.

De aandacht gaat al snel naar wat er allemaal te zien is tijdens deze tour, een mens is nu éénmaal nieuwsgierig en zal dan ook telkens verder drukken om de rest ook toch eens te bekijken.

Bovendien draagt een virtuele rondleiding bij tot de zichtbaarheid van uw online zoekresultaten. En dit alles eenvoudig, snel en betaalbaar!

Aan de hand van deze professionele bewerkte 360° foto’ s (in HDR) en met behulp van interactieve hotspots, zorgt u voor een onvergetelijke ervaring die zeker bijdraagt voor het uiteindelijke beslissingsproces.

Pak dan nog even uit met de gepersonaliseerde VR-brilllen (met eigen logo) en ze gaan u nooit meer vergeten.

Die VR-brilllen gaan heel de familie- en vriendenkring rond. En gezien wordt je daarmee, iedereen kijkt naar je logo! (Branding top tip - voor een lage prijs)

Nu moet je begrijpen dat de prijs van zo een virtuele rondleiding wat hoger is dan een gewone fotograaf, maar dat kan u echt niet vergelijken. Met deze virtuele rondleiding van een project kan u de klanten veel beter overtuigen door op de inleving van de mensen te spelen met deze speciale beelden.

Het is precies of ze daar zelf aanwezig zijn en dat gaat veel langer blijven hangen dan enkel gewone foto’s. Zeker met die VR-bril gaat u de mooiste en leukste reactie’s krijgen.

Met deze vr 3D tour hebt u uw toonzaal en portfolio altijd bijdehand! U kan op elk moment en plaats, uw toonzaal of nieuwste project virtueel tonen aan mensen met uw tablet, laptop, pc, smartphone of vr-bril, zowel op de baan als op uw website.

De toonzaal of projecten zijn nu 24u per dag en 7 dagen op 7 open op uw website, laat de klanten binnen wanneer zij de tijd hebben! En zien ze iets moois, dan zullen ze zeker een afspraak maken. Er gaan meer potentiële klanten, dan nieuwsgierige klanten over de vloer komen.

Ik vergelijk het altijd met een advertentie, slechts een paar foto’s die u kan laten zien en dat kost u altijd meer dan één volledige virtuele rondleiding van een project. Die advertentie staat ergens in een boekje, dat misschien bekeken wordt, en meestal na één week in de papiermand beland...en weg centen!

Met deze vr-tours haalt u nog jarenlang klanten binnen en deze kan u perfect up to date houden!


Uitgelichte berichten
Recente berichten