360° x 360° virtual tours

Resultaat

 

Een unieke 360° graden belevenis op uw website

"Uw klanten en bezoekers zullen de sfeer

gaan proeven van uw zaak"

 

 

 

Locatie

 

Eens ter plaatste gaan de opnames van start na al de nodige instellingen op de camera. Dit gaat redelijk snel en moet je rekenen op een 5 min. per panorama. Er worden een 12 tal foto's per stand genomen. Hiervoor wordt HDR techniek gebruikt om topkwaliteit te krijgen.

 

 

 

Kennismaking

 

Samen gaan we de locatie bekijken en bepalen hoeveel en welke foto's er gaan komen. We bepalen dit door het aantal m2 of hoeveel aparte ruimtes er aanwezig zijn. Vervolgens stellen we een offerte op en spreken we een datum af voor de opname.

 

 

 

 

 

Afwerking

 

Op de imac worden alle foto's netjes aan elkaar geplakt om uiteindelijk een mooie 360° foto panorama te krijgen. Deze pano wordt door de belichting, kleur en andere toestanden optimaal in te stellen, visueel aantrekkelijk gemaakt. 

 

Het bekomen resultaat wordt al dan niet in een virtual tour gegoten met hotspots om van de ene naar de andere foto te kunnen zweven.

 

 

 

 

Levering

 

U krijgt de link (code) binnen een paar dagen digitaal opgestuurd. Deze link kan u dan simpel op uw website plaatsen, net zoals een youtube filmpje.